De Boerboel

0
1463

De Boerboel, ook wel Zuid-Afrikaanse Mastiff genoemd, is een grote stevige waakhond behorend tot de rasgroep dogachtigen. Deze honden hebben een krachtige persoonlijkheid en zijn ontzettend trouw aan het gezin waar ze deel van uitmaken. Mede daardoor is dit ras alleen geschikt voor ervaren hondenbezitters. De gereserveerdheid bij vreemden is een gevolg van hun waakzaamheid van het eigen erf. Een taak die ze serieus nemen. Maar heeft de hond je eenmaal in zijn of haar hart gesloten, dan kan het niet meer stuk en zullen ze je beschermen en liefde geven voor altijd.

Boerboel pup

Lekker slapen

Speels en bewegelijk

Op de foto’s zie je een prachtige Boerboel met de stoere naam Flex. Als pup en daarna als volwassen teef. Teefjes wegen tussen de 50 en 65 kilo. Reuen worden tussen de 70 en 90 kilo. Grote honden die ondanks hun stevige bouw toch lenig en actief blijven.

Zo! Genoeg gegeten 😉 Flex is lekker aan het uitbuiken! Op de foto de snObbs mand Buffalo maat 4 in de kleur Cowboys Brown.

De Senior hond

Nu Flex wat ouder is en haar gezondheid kwetsbaarder wordt heeft ze in haar bestaande snObbs mand een orthopedisch binnenkussen. Het gewone ligvlak binnenkussen is dus vervangen door een orthopedische variant voorzien van gemalen traagschuim en een rits zodat het kussen makkelijk bijgevuld kan worden indien nodig.

Orthopedische binnenkussens

De orthopedische binnenkussens zijn los verkrijgbaar voor de volgende modellen snObbs mand: Kingston, Buffalo, NEW Wodan en Cosy. Vanaf-prijs is 12,95 voor de kleinste maat.

Luxe binnenkussen met gemalen traagschuim. Los verkrijgbaar voor diverse modellen. Op de foto een deel van mand Cosy in antraciet. Cosy is er ook in het zwart.

Wil je je verder verdiepen in de Boerboel kijk dan eens op de volgende website:

www.immermoed.com

Foto’s: Annemiek de Nijs van haar Boerboel Flex 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here