Jip & Spook Tibetaanse Spaniëls

0
1138
Tibetaanse_spaniel_snObbs_mand

Een goede stevige hondenmand ook voor kleinere honden

Het verhaal van Jip & Spook
Jip en Spook zijn de juweeltjes van Melissa. Jip is 1,5 jaar oud en een volle Tibetaanse Spaniël. Spook is een kruising Tibetaanse Spaniël en 4 jaar oud. Honden houden hun baas vaak in balans of reflecteren juist, zo ook bij Melissa en haar honden. Jip heeft een nuchter en warm karakter met daarbij een tikje eigenwijsheid. Spook is gevoelig, aanhankelijk en voor Melissa een spiegel.

Slapen en Allergie
Beide honden houden van slapen. Bij Melissa op schoot, maar ook zeker in hun mand. Aangezien één van de hondjes last heeft van allergie, is er gekozen voor een hondenmand van kunstleer. Dit materiaal is makkelijk in onderhoud, geeft allergenen geen kans door het gladde oppervlak en biedt daardoor altijd een hygiënische basis aan slaapcomfort.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door snObbs (@snobbsdog)

Slapen en Gewrichtsproblemen
Tevens is er als extra een binnenkussen met gemalen memory foam bijgevoegd. Optioneel heeft iedere mand van snObbs deze mogelijkheid. Memory foam, in het Nederlands traagschuim, heeft een open celstructuur en reageert op lichaamswarmte. Het wordt zachter naarmate de warmte toeneemt. Op plekken waar er meer druk is, bijvoorbeeld rond de gewrichten, stijgt de warmte, met het gevolg dat de structuur van het materiaal verzacht en zich vormt om de hond heen. De hond voelt daardoor overal de juiste ondersteuning en comfort. Het los verkrijgbare snObbs orthopedische binnenkussen in de luxe uitvoering is tevens voorzien van een navulrits en is ingenomen zodat de vulling op zijn plaats blijft. Dit binnenkussens gaat in de hoes van de snObbs mand. Beschikbaar voor de modellen: Buffalo, NEW Wodan, Kingston en Cosy.

Orthopedische binnenkussen
Met de handige navulrits houdt u het snObbs binnenkussen altijd goed gevuld.

Stevig vs. Fluffy
Vaak worden er voor kleinere honden ‘fluffy’ mandjes aangeschaft. Maar een goed gevulde mand met stevig beschermende randen geven ook juist kleinere honden een veilig en geborgen gevoel. In de mand zelf kunt u het uiteraard zo fluffy en zacht maken als u het zelf wilt met dekentjes, knuffels en andere aankleding. Alleen de basis, het hondenbed, is belangrijk voor de juiste ondersteuning en het beste slaapcomfort.


Volg de avonturen van Jip en Spook op Instagram en leer gelijk dit hartverwarmende lieve ras beter kennen. Instagram: www.instagram.com/two.dutch.tibbies

SHOP HIER DE MOOISTE MAND VOOR EEN TIBETAANSE SPANIËL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here