Orthopedisch hondenmatras van kunstleder

0
1295

Het Orthopedisch matras van snObbs is speciaal geschikt voor honden met gewrichtsproblemen en oudere honden.

Memory foam en koudschuim.

De twee soorten vulling, memory foam en koudschuim, zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam van de hond. Zowel voor de gewrichten als het totale gevoel van comfort is het snObbs orthopedisch matras heilzaam en rustgevend. Memory foam heeft een open celstructuur en reageert op lichaamswarmte. Het wordt zachter naarmate de warmte toeneemt. Op plekken waar er meer druk is, bijvoorbeeld rond de gewrichten, stijgt de warmte, met het gevolg dat de structuur van het memory foam verzacht en zich vormt om de hond heen. De hond voelt daardoor overal de juiste ondersteuning en comfort.

Hoge kwaliteit kunstlederen hoes.

De hoes van het Orthopedisch matras is gemaakt van een hoge kwaliteit kunstleder en beschikbaar in maar liefst 6 maten. De kleinste is 70 cm en de grootste is 140 cm. Kortom voor iedere hond is er een passende maat orthopedisch matras.

SHOP HIER DE BESTE HONDENMAND

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here