De beste hondenmand voor een hond met allergie

0
4599

Heeft uw hond last van allergieën? En wilt u niet uw hond in een plastic bak laten slapen vanwege die vervelende allergie? Dan is een mand van kunstleder de beste keuze. Kunstleder is makkelijk afneembaar met een vochtige doek, er kunnen geen allergenen in het materiaal gaan zitten en het biedt alle comfort en de juiste ondersteuning voor uw trouwe maatje.

Dagelijks schoonmaken
Hygiëne is belangrijk voor honden met een allergie. Een mand van kunstleder is dagelijks af te nemen met een vochtige doek. Als u de mand onder de randen gaat schoonmaken maak het uzelf dan gemakkelijk en druk eerst de hoeken naar binnen toe zodat de mand in zijn geheel binnenstebuiten wordt gekeerd. Hierdoor komen de randen en ritsen vrij te liggen. De haren die tussen de ritsen terecht zijn gekomen zijn eerst met de stofzuiger en daarna met een kleefroller eruit te halen. Daarna even met een vochtige doek voor het laatste vuil en keer de mand weer terug in de originele vorm. U zult zien dat de mand gelijk lekker is opgeschud.

Extra verzorging
Wilt u het kunstleder langer mooi houden en beter waterafstotend maken? Gebruik dan snObbs onderhoudsmiddel. Te verkrijgen bij uw snObbs verkooppunt of op snObbsdog.com.

Toch iets zachts?
Kunstleder is natuurlijk niet zacht zoals stof wel die eigenschap heeft. Wilt u voor uw hond toch iets zachts laten ervaren tijdens de slaapjes, leg er dan een dekentje of handdoek in die op 60 graden te wassen is. Dit is namelijk de minimale temperatuur om huisstofmijt en andere allergenen uit te schakelen.

Foto: De snObbs klassieker NEW Wodan in een hoge kwaliteit kunstleder. Verkrijgbaar van 70 t/m 140 cm in zwart of donkerbruin.

Een bestseller hondenmand voor honden met een allergie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here